Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Straatweide in Prinsenbeek 4841 ND

Straatweide

4841 ND Prinsenbeek
Vraagprijs € 399.000,- k.k.
Verkocht o.v.

Omschrijving

Altijd al willen wonen in de rustige, geliefde en kindvriendelijke wijk “de Neel”? Pak nu uw kans met deze twee bouwkavels van ruim 1.000 m².

Het dorp Prinsenbeek is een geliefde woonomgeving o.a. door de centrale ligging en bereikbaarheid (NS-station en A16) alsmede door een compleet aanbod op gebied van scholen, winkels, sport- en recreatievoorzieningen en horeca. Een zeer...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Altijd al willen wonen in de rustige, geliefde en kindvriendelijke wijk “de Neel”? Pak nu uw kans met deze twee bouwkavels van ruim 1.000 m².

Het dorp Prinsenbeek is een geliefde woonomgeving o.a. door de centrale ligging en bereikbaarheid (NS-station en A16) alsmede door een compleet aanbod op gebied van scholen, winkels, sport- en recreatievoorzieningen en horeca. Een zeer gevarieerd verenigingsleven draagt hieraan ook zeker bij.
Voor de volledigheid is het gezellige Breda binnen ca. 10 autominuten bereikbaar.

Beide bouwkavels met veel privacy zijn gelegen aan de Straatweide (doodlopende gedeelte) en elk van de kavels zijn bestemd voor het bouwen van een royale vrijstaande woning. Voor de bouwregels verwijzen we u graag naar het onderstaande bestemmingsplan. Momenteel is het één perceel van 2.060 m². De mogelijkheid bestaat om deze kavel (Prinsenbeek E 4931) in zijn geheel te kopen

De ligging is uniek te noemen, tussen de jonge bestaande bebouwing (woningen) ligt dit royale perceel waarop al diverse grote bomen staan. U kunt uw nieuwe woning bouwen te midden van volgroeid groen.
Tevens zijn de kavels gunstig gelegen nabij het dorpscentrum en een basisschool. Dit is een unieke mogelijkheid om een woning te realiseren die volledig naar eigen wens is.

Bij aankoop van deze kavels moet u als koper met enkele zaken rekening houden:
- de overdrachtsbelasting bedraagt 6%
- eventuele kadastrale splitsingskosten
- eventueel archeologisch onderzoek c.q. bodemonderzoek
- aanleg infrastructuur
- onderzoeksadvies m.b.t. eventuele kapvergunning c.q. herplantplicht
- bestemmingsplan/bouwvoorschriften etc. volgens de Gemeente Breda
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 399.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, in woonwijk en beschutte ligging Indeling Perceeloppervlakte 1030 m² Kadasteroppervlakte 2060 m² Kadastrale gegevens Gemeente Prinsenbeek Sectie E Perceelnummer 4931 Oppervlakte 2060 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Straatweide, 4841 ND Prinsenbeek
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.