Nu of later je woning verkopen? Ontvang de woningpresentatie gratis!

Najaarsactie

Terwijl jij je opmaakt voor het najaar, gaan wij alvast aan de slag met jouw woningpresentatie. Ook als je nog niet direct je huis wilt verkopen. Nu is het beste moment om woningfoto's te laten maken! De bladeren hangen nog aan de bomen, we kunnen nog genieten van het zonnetje en mooie blauwe luchten. Goede woningfoto's maken voor de eerste indruk van potentiële kopers een enorm verschil. Met onze najaarsactie profiteer jij van professionele woningfoto's en een uitgebreide woningpresentatie, en dat helemaal gratis.

Claim jouw gratis verkooppakket

Gratis woningpresentatie t.w.v. €695,-

 • Advies verkoopklaar maken woning
 • Professionele woningfotografie
 • Video van je woning
 • Plattegronden
 • Meetrapport NEN 2580
 • Woningteksten
 • Luxe woningbrochure
 • Advies vraagprijs

Een goede voorbereiding + €695,- korting

De beste periode voor de mooiste professionele woningfoto’s is nu! Laat daarom (alvast) je woningpresentatie maken door H en S Makelaardij. Zeker als je (misschien) plannen hebt om dit najaar je huis te verkopen. Zo verzeker jij jezelf 100% van de allerbeste start. Of je nu direct je huis wilt verkopen of liever later dit jaar. De actie is geldig bij een aanvraag t/m 30 november.

Tom makelaar h en s

Snel schakelen als jij klaar bent om te verkopen

Door nu actie te ondernemen ben je klaar voor de start. Zodra jij er aan toe bent staat jouw huis met 1 druk op de knop op funda. Als je dit nu regelt profiteer je niet alleen van een complete gratis woningpresentatie, maar ook van de volgende voordelen:

 • We maken zo snel mogelijk professionele woningfoto's
 • Als jouw droomhuis voorbij komt is jouw woning snel verkocht
 • Betalen doe je achteraf

Registreer je alvast voor deze actie

Nu of straks jouw huis verkopen?

Stil verkopen
Terwijl jij een ander huis zoekt, zet je zonder risico je huis alvast in de stille (voor)verkoop. Nog even geen bord in de tuin en je huis staat nog niet op funda. Hoe stil wij jouw huis verkopen bepaal jij zelf.
Nog even niet
Heb je wel verhuisplannen maar weet je nog niet precies wanneer? Geen probleem! Jij hebt de perfecte woningpresentatie alvast klaar liggen voor als je er wel aan toe bent. Met 1 druk op de knop staat je huis op funda!
Verkopen onder voorbehoud
Je wilt je huis wel verkopen maar bent bang dat je niet op tijd een ander huis vindt. Dan is verkopen onder voorbehoud perfect voor jou. Je huis is dan pas echt verkocht als jij het zegt.

(Alvast) jouw woningpresentatie laten maken?

Maak gebruik van de actie

Wij vertellen je graag wat H en S Makelaardij voor je kan betekenen en vinden het leuk om kennis met je te maken.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Vul dan het formulier in.

Wat onze klanten vinden

10 Dhr. Guy Adan Roerdomp 7 20 okt. 2022

Het contact met onze makelaar verliep perfect, wij wisten niet dat er ook makelaars zijn die persoonlijk contact heel belangrijk vinden en ook op elk moment van de dag voor je klaar staan. Vanaf dag 1...

9.3 Dhr. Ossenblok Tongerloodreef 22 12 okt. 2022

Het team van H&S heeft ons heel prettig geholpen bij de verkoop van ons huis. Altijd bereikbaar en altijd snelle, vakkundige en vriendelijke reacties.

10 Marty de Veld Beeksestraat 123 05 okt. 2022

Super goed en proffesioneel geholpen door Siny en haar team bij zowel de verkoop als aankoop van mijn oude en nieuwe woning!

9.3 Dhr. Ton Broks Witte Baan 14 16 sep. 2022

Van begin tot eind voortreffelijk bijgestaan in een voor ons toch spannende periode. Na 53 jaar in hetzelfde huis wonen een behoorlijke stap in ons leven om te verhuizen. Afspraken altijd keurig...

8.8 Anoniem P.C. Hooftstraat 22 16 sep. 2022

Warme begripvolle ondersteuning met de verkoop en waardevolle begeleiding in de aankoop van een nieuwe woonplek.

10 Dhr. Victor Vlam Haenenburgh 6 06 sep. 2022

Bij H&S investeren ze veel in goed contact met je. Het zijn vriendelijke mensen die de tijd voor je nemen. Via een tijdelijke WhatsApp groep kregen we steeds informatie en tips door of konden we...

10 Mevr. van Zeelst Middellaan 460 D23 24 aug. 2022

Hele fijne samenwerking! Ze maken echt tijd voor je vrij en dat is erg prettig! Zeker aan te raden!!

10 Mevr. van Zeelst Middellaan 460 D23 23 aug. 2022

Hele fijne samenwerking! Ze maken echt tijd voor je vrij en dat is erg prettig! Zeker aan te raden!!

8.3 Anoniem Vaandelstraat 27 12 jul. 2022

Siny heeft prettige manier van communiceren. Ze is daarbij deskundig. Je wordt door het kantoor goed op de hoogte gehouden over het verloop van het verkoopproces en uiteindelijke resultaat was prima!

8.3 Anoniem Vaandelstraat 27 11 jul. 2022

Siny heeft prettige manier van communiceren. Ze is daarbij deskundig. Je wordt door het kantoor goed op de hoogte gehouden over het verloop van het verkoopproces en uiteindelijke resultaat was prima!

H en S Makelaardij
Beeksestraat 42 B
4841 GC Prinsenbeek

Back to top