Mijn favorieten

U bent op zoek naar een koopwoning?

Op onze website staat het grootste gedeelte van ons aanbod gepresenteerd. Heeft een bepaalde woning uw interesse gewekt dan maken wij graag met u een afspraak om de woning eens vrijblijvend te bezichtigen. Schroom niet om contact met ons op te nemen.

Een brochure biedt u veel informatie maar kan nooit het thuisgevoel, dat u moet hebben in een woning, weergeven. Daarom adviseren wij u altijd minimaal één of het liefst twee keer te komen bezichtigen zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Wij zijn u hierbij graag van dienst.

Staat uw droomhuis bij een andere makelaar te koop?

Geen nood, ook dan is H en S Makelaardij er nog steeds voor u.

Als u van plan bent een woning te kopen, is een goed inzicht in vraag en aanbod noodzakelijk. Wij hebben dat inzicht via het zogenaamde uitwisselingssysteem. Daar kunt u gebruik van maken.

In het uitwisselingssysteem zijn alle woningen opgeslagen die in en buiten de regio te koop zijn of te koop waren. Wij hebben daardoor automatisch inzicht in de prijsontwikkeling, hoe lang de woningen te koop staan, of er veel of weinig aanbod is, enzovoort.

Bij het kopen van een woning moet u verder rekening houden met juridische en bouwkundige aspecten, overheidsregelingen, bestemmingsplannen en dergelijke. Wij bezitten daarover eveneens de nodige kennis en informatie.

Er zijn twee manieren om via ons kantoor een huis te vinden:

1. U besluit zelf te zoeken.
U kunt dan bij ons terecht voor informatie over woonhuizen/appartementen welke wij zelf in portefeuille hebben. Verder adverteren wij regelmatig in de plaatselijke kranten en uiteraard vindt u ons aanbod terug op onze internet site. U dient er rekening mee te houden dat er in dit geval géén makelaar is die úw belangen behartigt.

2. Begeleiding in het hele proces.
Samen met u inventariseren wij uw woonwensen. Wij houden u vervolgens op de hoogte van het totale huizenaanbod van alle makelaars in ons werkgebied, die aan deze wensen/eisen voldoen. Samen met u zullen wij (hierbij optredend in de hoedanigheid als úw makelaar) de woning bezichtigen. Daarbij zal o.a. gekeken worden naar de staat van onderhoud, de courantheid, de reële waarde en eventueel belemmerende bepalingen. Heeft u, met onze deskundige begeleiding, uw keuze gemaakt, dan onderhandelen wij voor u over de prijs en voorwaarden. Tevens dragen wij zorg voor een correcte koopakte en begeleiden u bij de juridische overdracht en feitelijke levering. Wij hanteren wij zeer aantrekkelijke voorwaarden en tarieven. Daarbij betaalt u ons alleen indien er een koop tot stand komt, dus no cure – no pay. U blijft baas over uw eigen portemonnee want onze kosten worden ruimschoots terugverdiend.

Geïnteresseerd?
Neem contact met ons op via info@HenSmakelaardij.nl of bel voor meer informatie met 076-543 08 00.
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring