Mijn favorietenProbeer de dienstverlening van H en S Makelaardij
3 maanden GRATIS uit! Jouw huis in Prinsenbeek, Breda en omgeving 3 maanden (proef)verkopen


Als jij je huis wilt verkopen, ben je vaak al een behoorlijk bedrag kwijt voordat de makelaar überhaupt actief begonnen is aan de verkoop van jouw woning. Daarnaast kun je ook nog te maken hebben met intrekkingskosten, als je ontevreden blijkt te zijn. Dat kan anders vonden wij van H en S Makelaardij. Wij vinden dat je bij het verkopen van jouw huis geen risico's hoort te lopen. Het is begrijpelijk dat jij eerst wilt ervaren of de dienstverlening van een makelaar wel aan jouw verwachtingen voldoet. Daarom bedachten wij het volgende: " Het (proef)verkooppakket"! Met dit pakket probeer jij onze volledige dienstverlening in Prinsenbeek e.o. de eerste 3 maanden GRATIS uit. En bevalt deze dienstverlening jou niet? Dan kun je elk moment stoppen, zonder kosten. Hoe mooi is dat?
Maak een afspraak voor Proefverkopen met Kuin Makelaardij
 Wat kun je verwachten van dit pakket?


Vanaf het moment dat jij je huis met H en S Makelaardij gaat (proef)verkopen, gaan wij actief aan de slag om jouw woning te verkopen. Je ontvangt in deze periode persoonlijk advies en begeleiding. Daarnaast wordt jouw woning in de markt gezet met het complete {proef)verkooppakket. 
Probeer de dienstverlening van Kuin Makelaardij 3 maanden gratis


Meer weten over onze actie? 


Wil je weten wat wij je nog meer kunnen bieden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit doe je door onderstaand formulier in te vullen of ons direct te bellen op 076 5430800.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring