Met onze diensten bieden wij jou een complete serviceOnze diensten

Wij kunnen je ondersteunen bij alles wat te maken heeft met aan- of verkopen en verhuren van een woning. Ook voor taxaties kan je bij ons terecht. Waar we je ook bij kunnen helpen, jouw situatie is ons uitgangspunt. Bekijk hier het overzicht van onze diensten.

Wil jij jouw woning verkopen? Wij helpen je daar graag bij. Jouw situatie is de basis voor de verkoopstrategie van jouw woning. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Meer lezen

Benieuwd naar de waarde van jouw huis? Onze makelaar komt graag langs om deze voor je te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van je woning. De waardebepaling is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Meer lezen

Als aankoopmakelaar is het ons doel dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen. Het is een grote stap en er komt heel wat bij kijken. Wij begeleiden en adviseren je graag bij de grootste aankoop van je leven.

Meer lezen

Door ons in te schakelen als verhuurmakelaar kan jij jouw vastgoed slim en veilig verhuren aan de juiste partij. Wij zijn volledig op de hoogte van alle wet- en regelgeving zodat jij zonder zorgen de sleutels uit handen kan geven.

Meer lezen

Ben je op zoek naar een woning in regio Prinsenbeek? Schrijf je in en ontvang het aanbod passend bij jouw wensen in je mailbox.

Meer lezen

Het is bij de koop of verkoop van een huis belangrijk om te weten wat je woning waard is. Voor het afsluiten van een hypotheek, voor de polis van de verzekering en voor de Belastingdienst. Bij ons kun je terecht voor een deskundige taxatie.

Meer lezen

Onze makelaar zorgt ervoor dat je huis verkoopklaar is, we melden je woning aan bij andere makelaars en brengen ons grote zoekersbestand op de hoogte. Maar, er staat geen verkoopbord in je tuin en je woning staat niet in de spotlights op funda. Waarom? Als je stil verkoopt, breng je alleen jouw woning onder de aandacht bij écht geïnteresseerden.

Meer lezen

Hebben we je overtuigd?

Neem contact op

H en S Makelaardij is al 15 jaar gevestigd in Prinsenbeek en kent de omgeving dus door en door. Heb jij interesse in één van onze diensten? Neem gerust contact met ons op.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

H en S Makelaardij
Beeksestraat 42 B
4841 GC Prinsenbeek

Back to top