Mijn favorieten


Je huis in Prinsenbeek, Breda e.o. verkopen


Wij stoppen pas als de akte van levering is getekend


Je twijfelt, wikt en weegt en maakt uiteindelijk de beslissing om je huis in de verkoop te zetten. Een grote stap in een situatie, die voor iedereen weer anders is. Misschien wil je groter gaan wonen vanwege gezinsuitbreiding of juist kleiner omdat de kinderen het huis uit zijn. Wellicht zijn er financiële redenen voor verkoop, door bijvoorbeeld een scheiding, overlijden of verlies van baan. Of ben je gewoon toe aan “iets anders”? Wat de reden ook is, jij wilt je huis graag zo snel mogelijk verkopen tegen de beste prijs.

Ons eerste kennismakingsgesprek is vooral bedoeld om dit soort redenen in kaart te brengen en een indruk te krijgen van jouw situatie, wensen en behoeften. Samen bepalen we dan welk verkoopplan hier het beste bij past. Dit gesprek kost uiteraard niets, is vrijblijvend en na afloop bepaal je pas of je een goed gevoel hebt bij onze manier van werken en bij onze makelaar(s).

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak. Tijdens dit gesprek kun je al je vragen stellen en krijg je uitleg over onze dienstverlening, onze scherpe courtage en omdat de verkoop van je huis altijd begint met een reële inschatting van de verkoopprijs, ontvang je in het eerste gesprek altijd verkoopadvies. 

 
 


H en S Makelaardij drie maanden uitproberen?


Ben je geïnteresseerd maar wil je liever nergens aan vast zitten? Wij snappen als geen ander dat je het liefst eerst wilt ervaren of wij als makelaarskantoor wel bij jou passen. Daarom is onze actie Proefverkopen echt wat voor jou. Je kunt onze dienstverlening drie maanden lang gratis uitproberen. Als je na deze periode niet tevreden bent, kun je dan bepalen of je verder wil met ons, zonder verplichtingen of kosten. Even goede vrienden!


Verkoop je huis snel en voor de juiste prijs met H en S Makelaardij


Onze persoonlijke benadering zorgt voor een vlotte verkoop van jouw woning. Maar een snelle verkoop alleen is niet genoeg. Waarom kiezen voor ons? Wij zetten het nog even voor je op een rijtje:

 Wij zijn persoonlijk betrokken en kennen Prinsenbeek en omgeving als geen ander
 Je krijgt altijd een gratis waardebepaling
 Wij zetten diverse offline en online marketing middelen in
 Wij zijn flexibel en communiceren open en helder
 Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars
 Voor de start van de verkoop bespreken we welke kosten er zijn. Eerlijk, duidelijk en transparant, zonder verrassingen achteraf. 
 Je kunt ons 3 maanden gratis uitproberen met onze actie Proefverkopen
 


Onze klanten geven ons een 8.8

op onze verkoop dienstverlening


Reviews Woonaccent Makelaars HoogeveenKom kennismaken!


Wij leren je graag kennen. Neem contact met ons op, dan plannen we een gesprek waarin we jouw wensen bespreken. Bel ons op  076 5430800 of mail ons voor een afspraak. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Prinsenbeek.

Heb je liever dat wij contact met jou opnemen? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Twijfel je nog om je huis in de verkoop te zetten, omdat je nog geen nieuwe woning hebt gevonden? Misschien is Virtueel Verkopen dan iets voor jou!

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring