Mijn favorieten


Bij H en S Makelaardij ben je aan het goede adres


Als je wilt kopen, verkopen of verhuren in Prinsenbeek, Breda en omgeving


Als het besluit om te gaan kopen of verkopen is gevallen, is de eerste stap om op zoek te gaan naar een makelaar. Kennis van de markt is daarbij uiteraard van belang, maar wij weten als geen ander dat dat echt niet altijd de doorslaggevende factor is. Of een makelaar qua persoonlijkheid en werkwijze bij je past, is misschien nog wel belangrijker.

Uiteraard kennen wij de markt van Prinsenbeek, Breda en omgeving goed, tenslotte zijn we er al ruim 10 jaar gevestigd. Maar wij hebben ook een eigen manier van werken. Onze betrokkenheid en gedrevenheid, ons enthousiasme en de relatie waar wij gedurende het (ver-)koopproces tijd en moeite in investeren, dat moet bij je passen.  


Stap daarom eens binnen in ons kantoor in Prinsenbeek en we vertellen je graag persoonlijk waar wij voor staan en wat wij voor jou kunnen betekenen. Een afspraak buiten kantoortijden vinden wij ook geen probleem, als dat beter uitkomt.

Je mag ons natuurlijk ook altijd bellen op 076 5430800 of mailen


Waarom H en S Makelaardij?

 Ervaren, no nonsense, betrokken én persoonlijk
 Liefde voor het vak en voor de omgeving
 Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars
 Zeer goede reviews
 


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag -  8:30 - 17:30
Zaterdag - Op afspraak
Zondag - Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Uiteraard voldoet ons kantoor aan de WWFT. Dat vinden wij vanzelfsprekend, maar wij informeren je er toch graag even over.