Gratis waardebepaling van jouw huis

We vinden het belangrijk om zo vroeg mogelijk betrokken te zijn bij jouw verhuisplannen. Daarom komen we graag bij je langs voor een gratis waardebepaling van jouw woning.

Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek vertellen wij je wat de waarde van jouw woning is en hoe de woningmarkt er momenteel voor staat. Ook vertellen wij je wat je allemaal kunt verwachten bij de verkoop van jouw woning én wat je van ons als makelaar mag verwachten. Kies je voor H en S Makelaardij, dan bent je verzekerd van een actieve aanpak.

Vraag een gratis waardebepaling aan

Wat houdt een waardebepaling precies in?

Tijdens de gratis waardebepaling geeft onze makelaar een schatting van de waarde van je woning. Deze schatting wordt mede gebaseerd op:

  • Onderzoek naar vergelijkbare woningen in de omgeving.
  • De staat van onderhoud van het huis.
  • Kansen tot verbetering van de woning.
  • De omgeving van jouw woning.
  • Kadastrale gegevens.

Ervaar onze dienstverlening

Onze waardebepaling en verkoopscan helpen je nieuwsgierigheid te bedwingen. Je krijgt direct informatie over de waarde van je huis en over de verkoopkansen. Tijdens ons bezoek kunnen we je bovendien meer vertellen over hoe wij werken. Je kunt dan meteen ervaren hoe de samenwerking met ons verloopt. Een waardebepaling is geheel vrijblijvend, dus maak snel een afspraak.

Plan een kennismakingsgesprek

Etalage h en s makelaardij

Plan vrijblijvend een afspraak in

We komen graag bij je langs voor een waardebepaling

Neem via het onderstaande formulier contact met ons op, dan bellen wij je om een afspraak in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken door ons te bellen.

Plan je gratis waardebepaling

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

H en S Makelaardij
Beeksestraat 42 B
4841 GC Prinsenbeek

Back to top

NVM Open Huizen Dag

Kom jij een kijkje nemen op 30 september?

Bekijk deelnemende huizen