Gratis waardebepaling van jouw huis

We vinden het belangrijk om zo vroeg mogelijk betrokken te zijn bij jouw verhuisplannen. Daarom komen we graag bij je langs voor een gratis waardebepaling van jouw woning.

Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek vertellen wij je wat de waarde van jouw woning is en hoe de woningmarkt er momenteel voor staat. Ook vertellen wij je wat je allemaal kunt verwachten bij de verkoop van jouw woning én wat je van ons als makelaar mag verwachten. Kies je voor H en S Makelaardij, dan bent je verzekerd van een actieve aanpak.

Plan je gratis waardebepaling

Als je het formulier invult proberen wij binnen 1 werkdag contact met je op te nemen.

Je zit verder nog nergens aan vast, laten we eerst rustig kennismaken en jouw verhaal aanhoren. Alleen dan kunnen we jou het beste adviseren!

Wat houdt een waardebepaling precies in?

Tijdens de gratis waardebepaling geeft onze makelaar een schatting van de waarde van je woning. Deze schatting wordt mede gebaseerd op:

  • Onderzoek naar vergelijkbare woningen in de omgeving.
  • De staat van onderhoud van het huis.
  • Kansen tot verbetering van de woning.
  • De omgeving van jouw woning.
  • Kadastrale gegevens.

Ervaar onze dienstverlening

Onze waardebepaling en verkoopscan helpen je nieuwsgierigheid te bedwingen. Je krijgt direct informatie over de waarde van je huis en over de verkoopkansen. Tijdens ons bezoek kunnen we je bovendien meer vertellen over hoe wij werken. Je kunt dan meteen ervaren hoe de samenwerking met ons verloopt. Een waardebepaling is geheel vrijblijvend, dus maak snel een afspraak.

Gratis waardebepaling aanvragen

Etalage h en s makelaardij

Deze mensen hebben hun woningwaarde al bepaald!

8.8 Anoniem Piersonhorst 18 23 nov. 2023

Is een prettige en fijne samenwerking geweest . Met een heel leuk en fijn team .Medewerkers waren kundig en vriendelijk. En er werd snel gereageerd op eventuele vragen. Alles bij alles een goed...

10 Anoniem Groenstraat 76 15 nov. 2023

Heel fijn contact we werden goed begeleid tot dat elke stap duidelijk was. Via de E-mail en WhatsApp op de hoogte gehouden. Top team van H en S makelaardij.

9.5 Anoniem Papegaai 21 06 nov. 2023

Goede begeleiding van het kantoor. Het opstellen van de brochure had wat soepeler kunnen verlopen, maar dat is ook weer keurig rechtgezet. Fijne makelaar.

9.0 Anoniem Veldweg 31 16 okt. 2023

Fijne samenwerking en snelle communicatie. Tevens door goede deskundigheid van de makelaar, hadden wij het volledige vertrouwen in hen.

9.0 Anoniem Vianendreef 86 13 okt. 2023

Uitstekende begeleiding gedurende het gehele traject. Deskundige adviezen met goede lokale contacten.

10 R. Horjus 13 sep. 2023

Alles verliep ruimschoots boven verwachting met H&S rond de verkoop van de woning van mijn vader. Op de website van H&S staat 'geen verkooppraatjes' en 'wij verrassen onze klanten graag met net dat...

10 Anoniem Weimersedreef 6 13 sep. 2023

Alles verliep ruimschoots boven verwachting met H&S rond de verkoop van de woning van mijn vader. Op de website van H&S staat 'geen verkooppraatjes' en 'wij verrassen onze klanten graag met net dat...

7.8 Anoniem Klaverveld 8 14 aug. 2023

Fijne, laagdrempelig makelaar die de tijd neemt en luistert naar je verhaal. Snelle afhandeling van zaken. Het contact was ten alle tijden mogelijk. Het huis is snel verkocht, ik ben er tevreden mee.

9.5 Dhr. Richard Speetjens Velsgoed 41 11 aug. 2023

Zeer prettige manier van communicatie. Zeer deskundige makelaars met goede kennis van de locale huizenmarkt. Heel erg betrokken bij hele verkooppproces en heel flexibel om eventuele vragen te...

10 Tamara Bouwens Donkslagen 1 28 jul. 2023

Klantvriendelijkheid staat voorop. Geven altijd een snelle reactie op vragen, zelfs 's avonds. Deze makelaar is zeker aan te raden.

Plan vrijblijvend een afspraak in

We komen graag bij je langs voor een waardebepaling

Neem via het onderstaande formulier contact met ons op, dan bellen wij je om een afspraak in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken door ons te bellen.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

H en S Makelaardij
Beeksestraat 42 B
4841 GC Prinsenbeek

Back to top