Gratis waardebepaling van jouw huis

We vinden het belangrijk om zo vroeg mogelijk betrokken te zijn bij jouw verhuisplannen. Daarom komen we graag bij je langs voor een gratis waardebepaling van jouw woning.

Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek vertellen wij je wat de waarde van jouw woning is en hoe de woningmarkt er momenteel voor staat. Ook vertellen wij je wat je allemaal kunt verwachten bij de verkoop van jouw woning én wat je van ons als makelaar mag verwachten. Kies je voor H en S Makelaardij, dan bent je verzekerd van een actieve aanpak.

Plan je gratis waardebepaling

Als je het formulier invult proberen wij binnen 1 werkdag contact met je op te nemen.

Je zit verder nog nergens aan vast, laten we eerst rustig kennismaken en jouw verhaal aanhoren. Alleen dan kunnen we jou het beste adviseren!

Wat houdt een waardebepaling precies in?

Tijdens de gratis waardebepaling geeft onze makelaar een schatting van de waarde van je woning. Deze schatting wordt mede gebaseerd op:

  • Onderzoek naar vergelijkbare woningen in de omgeving.
  • De staat van onderhoud van het huis.
  • Kansen tot verbetering van de woning.
  • De omgeving van jouw woning.
  • Kadastrale gegevens.

Ervaar onze dienstverlening

Onze waardebepaling en verkoopscan helpen je nieuwsgierigheid te bedwingen. Je krijgt direct informatie over de waarde van je huis en over de verkoopkansen. Tijdens ons bezoek kunnen we je bovendien meer vertellen over hoe wij werken. Je kunt dan meteen ervaren hoe de samenwerking met ons verloopt. Een waardebepaling is geheel vrijblijvend, dus maak snel een afspraak.

Gratis waardebepaling aanvragen

Etalage h en s makelaardij

Deze mensen hebben hun woningwaarde al bepaald!

10 Anoniem Velsgoed 43 25 apr. 2024

Fijn, snel en duidelijk advies, communicatie verloopt op een prettige manier. Flexibel in afspraken maken.

10 Anoniem Wipakker 7 19 apr. 2024

H&S Makelaardij heeft ons geweldig geholpen bij de verkoop van het ouderlijk huis. Ze kennen de woningmarkt van Breda, Prinsenbeek en Etten-Leur uitstekend en hebben een goed netwerk. De service is...

8.8 Anoniem Rijngraafstraat 1 26 mrt. 2024

Makelaar en medewerkers zijn zeer deskundig en actief meedenkend bij de koop en verkoop. Ze verdienen een compliment!

10 Dhr. Henny Van der Westen Abeelstraat 55 05 mrt. 2024

Deze makelaar helpt je op allerlei mogelijke manieren, en de verkoop was geen makkie, gezien wat er allemaal bij kwam kijken gedurende de weg.

10 José Meesters-Roovers Zilvermeeuw 6 02 jan. 2024

Onze ervaring met H&S makelaar is zeer positief. Ze zijn zeer vakbekwaam, erg service gericht met vriendelijke medewerksters. Hebben goede vakmensen in huis die mee helpen denken.

8.0 Anoniem Den Uylhof 36 14 dec. 2023

Een fijne makelaar met veel kennis en kunde, die goed aansloot bij onze wensen. Aanrader wat ons betreft!

10 Marcel MM Wouter Berthoutlaan 9 04 dec. 2023

Wij zijn zeer tevreden over Siny, Tom en Linda van makelaarskantoor H&S uit Prinsenbeek. Wij zijn prima geholpen, en je word via een app groep constant op de hoogte gehouden van de vorderingen van de...

8.8 Anoniem Piersonhorst 18 23 nov. 2023

Is een prettige en fijne samenwerking geweest . Met een heel leuk en fijn team .Medewerkers waren kundig en vriendelijk. En er werd snel gereageerd op eventuele vragen. Alles bij alles een goed...

10 Anoniem Groenstraat 76 15 nov. 2023

Heel fijn contact we werden goed begeleid tot dat elke stap duidelijk was. Via de E-mail en WhatsApp op de hoogte gehouden. Top team van H en S makelaardij.

9.5 Anoniem Papegaai 21 06 nov. 2023

Goede begeleiding van het kantoor. Het opstellen van de brochure had wat soepeler kunnen verlopen, maar dat is ook weer keurig rechtgezet. Fijne makelaar.

Plan vrijblijvend een afspraak in

We komen graag bij je langs voor een waardebepaling

Neem via het onderstaande formulier contact met ons op, dan bellen wij je om een afspraak in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken door ons te bellen.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

H en S Makelaardij
Beeksestraat 42 B
4841 GC Prinsenbeek

Back to top