De stille verkoop van jouw huis

In de veranderde markt verkoop je een woning niet (altijd) meer binnen een paar weken. Misschien wil je wel eerst een andere woning kopen, voordat jij je eigen woning in de verkoop zet. Bovendien moet snelheid ook niet ten koste gaan van het resultaat. Voor kijkers zonder concrete verkoopplannen blijft de deur dicht. Daardoor heb jij niet teveel gedoe van bezichtigingen. Handig ook als jij je bijvoorbeeld eerst wilt focussen op het kopen van een huis. Hoe stil wij jouw huis verkopen, bepaal jij zelf. Weten hoe we dat doen? Plan een gratis en vrijblijvend verkoopgesprek. Wil jij jouw woning misschien verkopen, maar wil je het liever nog niet van de daken schreeuwen? Misschien is stille verkoop dan iets voor jou.

Stille verkoop Prinsenbeek

Onze makelaar zorgt ervoor dat je huis verkoopklaar is, we melden je woning aan bij andere makelaars en brengen ons grote zoekersbestand op de hoogte. Maar, er staat geen verkoopbord in je tuin en je woning staat niet in de spotlights op funda. Waarom? Als je stil verkoopt, breng je alleen jouw woning onder de aandacht bij écht geïnteresseerden. Wij kunnen op deze manier heel gericht de interesse in jouw woning peilen en op zoek gaan naar de beste koper van jouw woning.

Stille verkoop in Prinsenbeek

Geen drukte van bezichtigingen
Wil jij je huis verkopen, maar (vooralsnog) zonder alle heisa eromheen? Zolang wij je huis stil verkopen, krijg jij niet onnodig bezichtigers over de vloer! Geen pottenkijkers dus zonder verkoopplannen.
Peilen interesse in jouw woning
Je wilt je huis wel verkopen, maar pas als je een ander huis hebt gekocht. Wij peilen alvast of er animo is voor jouw huis in ons grote zoekersbestand en melden je woning aan bij andere makelaars.
Pas echt verkopen als jij eraan toe bent
Wij gaan stilletjes op zoek naar een mogelijke koper terwijl jij eerst rustig op zoek gaat naar een ander huis. Wil je meer actie? Met 1 druk op de knop staat je woning met toeters en bellen te koop!

Eerst een andere woning kopen?

Weet jij nog niet zeker wanneer je precies wilt gaan verkopen? Met stil verkopen kun je veilig je woning in de voorverkoop zetten. Wij zorgen voor prachtige 360 graden foto's van jouw woning als je liever geen bezichtigers over de vloer wilt. Zo kunnen geïnteresseerden online rondkijken in jouw woning, terwijl jij lekker thuis op de bank zit. Als jij zeker weet dat je klaar bent om te gaan verkopen, is jouw woning met één druk op de knop in de verkoop. Stil verkopen is een goede manier om te gaan verkopen als je er zeker van wilt zijn dat je eerst zelf een andere woning hebt gevonden.

Hoe stil wil je verkopen?

Stille verkoop kun je op veel verschillende manieren invullen. Maak snel kennis met ons, wij leggen onze dienstverlening graag aan jou uit. Bel ons op 076 - 543 08 00 of vul hieronder het formulier. Wij bellen je binnen één werkdag terug om jou meer te vertellen over stil verkopen in regio Prinsenbeek, Ettenleur en Breda.

Hebben wij je overtuigd?

Neem contact op met Sinny

Maak kennis met onze NVM makelaar Sinny. Zij vertelt je graag meer over de stille verkoop van jouw woning in Prinsenbeek, Etten-Leur, Breda en omstreken.

Hulp nodig bij de stille verkoop van jouw huis? Plan een kennismakingsgesprek in

Benieuwd naar waar we je nog meer mee kunnen helpen?

Als aankoopmakelaar is het ons doel dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen. Het is een grote stap en er komt heel wat bij kijken. Wij begeleiden en adviseren je graag bij de grootste aankoop van je leven.

Meer lezen

Benieuwd naar de waarde van jouw huis? Onze makelaar komt graag langs om deze voor je te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van je woning. De waardebepaling is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Meer lezen

Het is bij de koop of verkoop van een huis belangrijk om te weten wat je woning waard is. Voor het afsluiten van een hypotheek, voor de polis van de verzekering en voor de Belastingdienst. Bij ons kun je terecht voor een deskundige taxatie.

Meer lezen

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

H en S Makelaardij
Beeksestraat 42 B
4841 GC Prinsenbeek

Back to top