Een valide taxatie van jouw woning in goede handenTaxatie van jouw woning

Bij H en S Makelaardij ben je aan het juiste adres

Als je jouw huis wilt verkopen of verbouwen of als je jouw hypotheek wilt aanpassen, dan moet je weten wat je woning waard is. Wat de reden ook is, bij H en S Makelaardij ben je aan het goede adres. Wij gaan altijd voor kwaliteit en dat geldt dus ook voor onze taxaties, wij voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van het NWWI, het keurmerk voor woningtaxaties.

Waar kun je een taxatie voor gebruiken?

Een taxatie is vaak nodig voor:

 • Aanvraag van een financiering of omzetting van de hypotheek (ook bij verbouwing)
 • Beslissing over aankoop en verkoop
 • Boedelscheiding bij echtscheiding of vererving

  Neem contact met ons op

  Direct een taxatierapport aanvragen?

  Ben je er al over uit waarom je een taxatierapport wilt? Laat in een paar simpele stappen jouw gegevens achter en er wordt spoedig contact met je opgenomen. Zo snel kan het gaan.

  Taxeren in drie simpele stappen


  Wij taxeren woningen in een straal van 10 km rondom Prinsenbeek

  Meteen een afspraak maken?

  De reden waarvoor jij een taxatie nodig hebt is van belang voor het taxatierapport. Wij denken met je mee en zorgen ervoor dat je alle informatie krijgt die je nodig hebt. Siny staat voor je klaar als je een gevalideerd taxatierapport nodig hebt.

  Snel een taxatie aanvragen

  Dit vinden onze klanten

  8.8 Anoniem Piersonhorst 18 23 nov. 2023

  Is een prettige en fijne samenwerking geweest . Met een heel leuk en fijn team .Medewerkers waren kundig en vriendelijk. En er werd snel gereageerd op eventuele vragen. Alles bij alles een goed...

  10 Anoniem Groenstraat 76 15 nov. 2023

  Heel fijn contact we werden goed begeleid tot dat elke stap duidelijk was. Via de E-mail en WhatsApp op de hoogte gehouden. Top team van H en S makelaardij.

  9.5 Anoniem Papegaai 21 06 nov. 2023

  Goede begeleiding van het kantoor. Het opstellen van de brochure had wat soepeler kunnen verlopen, maar dat is ook weer keurig rechtgezet. Fijne makelaar.

  9.0 Anoniem Veldweg 31 16 okt. 2023

  Fijne samenwerking en snelle communicatie. Tevens door goede deskundigheid van de makelaar, hadden wij het volledige vertrouwen in hen.

  9.0 Anoniem Vianendreef 86 13 okt. 2023

  Uitstekende begeleiding gedurende het gehele traject. Deskundige adviezen met goede lokale contacten.

  10 R. Horjus 13 sep. 2023

  Alles verliep ruimschoots boven verwachting met H&S rond de verkoop van de woning van mijn vader. Op de website van H&S staat 'geen verkooppraatjes' en 'wij verrassen onze klanten graag met net dat...

  10 Anoniem Weimersedreef 6 13 sep. 2023

  Alles verliep ruimschoots boven verwachting met H&S rond de verkoop van de woning van mijn vader. Op de website van H&S staat 'geen verkooppraatjes' en 'wij verrassen onze klanten graag met net dat...

  7.8 Anoniem Klaverveld 8 14 aug. 2023

  Fijne, laagdrempelig makelaar die de tijd neemt en luistert naar je verhaal. Snelle afhandeling van zaken. Het contact was ten alle tijden mogelijk. Het huis is snel verkocht, ik ben er tevreden mee.

  9.5 Dhr. Richard Speetjens Velsgoed 41 11 aug. 2023

  Zeer prettige manier van communicatie. Zeer deskundige makelaars met goede kennis van de locale huizenmarkt. Heel erg betrokken bij hele verkooppproces en heel flexibel om eventuele vragen te...

  10 Tamara Bouwens Donkslagen 1 28 jul. 2023

  Klantvriendelijkheid staat voorop. Geven altijd een snelle reactie op vragen, zelfs 's avonds. Deze makelaar is zeker aan te raden.

  Jouw droomhuis nog niet gevonden?

  Schrijf je in!

  H en S Makelaardij
  Beeksestraat 42 B
  4841 GC Prinsenbeek

  Back to top