Jouw huis in goede handen

Wij hebben oprechte aandacht voor jouw situatie en gaan voor het beste resultaat.Huis verkopen met H en S Makelaardij


Wij steken energie in ons werk!

Als het besluit om te gaan kopen of verkopen is gevallen, is de eerste stap om op zoek te gaan naar een makelaar. Uiteraard kennen wij de markt van Prinsenbeek, Breda en omgeving goed, tenslotte zijn we er al ruim 15 jaar gevestigd. Maar wij hebben ook een eigen manier van werken. Onze betrokkenheid en gedrevenheid, ons enthousiasme en de relatie waar wij gedurende het (ver-)koopproces tijd en moeite in investeren, dat moet bij je passen.

Een stap extra, altijd.
Onze lat ligt hoog en dat zie je terug in onze dienstverlening. Wij verrassen onze klanten graag met net dat stapje extra. Die passie voor ons vak komt ook terug in onze werkwijze; wij hebben oprechte aandacht voor jouw situatie en gaan voor het beste resultaat.

Adviesgesprek aanvragen?

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Welkom!

Stap daarom eens binnen in ons kantoor in Prinsenbeek en we vertellen je graag persoonlijk waar wij voor staan en wat wij voor jou kunnen betekenen. Een afspraak buiten kantoortijden vinden wij ook geen probleem, als dat beter uitkomt.

 • 15 jaar ervaring in de regio
 • Wij zetten altijd een stapje extra
 • Afspraak is afspraak
 • Wij werken hard voor het beste resultaat
 • Gedreven specialisten
Enthousiast en gedreven H en S Makelaardij

Deze verkopers ging je voor!

10 Anoniem Velsgoed 43 25 apr. 2024

Fijn, snel en duidelijk advies, communicatie verloopt op een prettige manier. Flexibel in afspraken maken.

10 Anoniem Wipakker 7 19 apr. 2024

H&S Makelaardij heeft ons geweldig geholpen bij de verkoop van het ouderlijk huis. Ze kennen de woningmarkt van Breda, Prinsenbeek en Etten-Leur uitstekend en hebben een goed netwerk. De service is...

8.8 Anoniem Rijngraafstraat 1 26 mrt. 2024

Makelaar en medewerkers zijn zeer deskundig en actief meedenkend bij de koop en verkoop. Ze verdienen een compliment!

10 Dhr. Henny Van der Westen Abeelstraat 55 05 mrt. 2024

Deze makelaar helpt je op allerlei mogelijke manieren, en de verkoop was geen makkie, gezien wat er allemaal bij kwam kijken gedurende de weg.

10 José Meesters-Roovers Zilvermeeuw 6 02 jan. 2024

Onze ervaring met H&S makelaar is zeer positief. Ze zijn zeer vakbekwaam, erg service gericht met vriendelijke medewerksters. Hebben goede vakmensen in huis die mee helpen denken.

8.0 Anoniem Den Uylhof 36 14 dec. 2023

Een fijne makelaar met veel kennis en kunde, die goed aansloot bij onze wensen. Aanrader wat ons betreft!

10 Marcel MM Wouter Berthoutlaan 9 04 dec. 2023

Wij zijn zeer tevreden over Siny, Tom en Linda van makelaarskantoor H&S uit Prinsenbeek. Wij zijn prima geholpen, en je word via een app groep constant op de hoogte gehouden van de vorderingen van de...

8.8 Anoniem Piersonhorst 18 23 nov. 2023

Is een prettige en fijne samenwerking geweest . Met een heel leuk en fijn team .Medewerkers waren kundig en vriendelijk. En er werd snel gereageerd op eventuele vragen. Alles bij alles een goed...

10 Anoniem Groenstraat 76 15 nov. 2023

Heel fijn contact we werden goed begeleid tot dat elke stap duidelijk was. Via de E-mail en WhatsApp op de hoogte gehouden. Top team van H en S makelaardij.

9.5 Anoniem Papegaai 21 06 nov. 2023

Goede begeleiding van het kantoor. Het opstellen van de brochure had wat soepeler kunnen verlopen, maar dat is ook weer keurig rechtgezet. Fijne makelaar.

De verkoop van jouw woning, zo pakken wij het aan

Bij de verkoop van een woning komt veel kijken. Tussen het moment dat je een makelaar kiest en de overdracht van je woning zitten een aantal belangrijke stappen. Ons soepele proces verloopt als volgt:

 • STAP 1: Vraagprijs vaststellen: Je wilt jouw huis natuurlijk voor de beste prijs verkopen. Wij helpen je met het bepalen van een realistische verkoopprijs. Deze wordt onder meer bepaald op basis van de staat van het huis en de situatie op de woningmarkt. Tijdens een bezoek aan jouw huis stellen we de waarde vast.
 • STAP 2: Verkoopstrategie bepalen: Het prijskaartje is het belangrijkste onderdeel bij de verkoop van een huis, maar de verkoopstrategie zorgt voor een zo groot mogelijke groep van geïnteresseerden. Samen bepalen we de doelgroep voor de woning, zodat we hier handig op in kunnen spelen. Bijvoorbeeld in de beschrijving van de woning en de styling van het huis voor de woningfoto’s.
 • STAP 3: Woning verkoopklaar maken: Bij het verkopen van een woning is de eerste indruk heel belangrijk. Zorgen voor een opgeruimd en schoon huis is de basis maar er zijn meer dingen die je kunt doen voor een optimale verkoop. Wij helpen je met tips en trucs voor het verkoopklaar maken van jouw woning.
Uitgekiende strategie H en S Makelaardij
Succesvol verkocht H en S Makelaardij
 • STAP 4: Jouw woning in de spotlight: Nu jouw woning te koop staat, is het zaak om op te vallen. En daar hebben wij zo onze manieren voor. H en S Makelaardij brengt jouw huis onder de aandacht bij een groot publiek. Dit doen we onder meer met gerichte online campagnes, plaatsing op de grootste huizenwebsites en een op maat gemaakt plan voor optimaal verkoopsucces.
 • STAP 5: Kijkers: Goed nieuws! De eerste geïnteresseerden hebben zich bij ons gemeld. In overleg plannen we de bezichtigingen. Hier hoef je zelf niet bij aanwezig te zijn, wij zorgen ervoor dat de kijkers alle ruimte krijgen om jouw woning goed te bekijken. We vertellen kijkers alles over de pluspunten van het huis en houden onze oren en ogen open. Na afloop laten we weten wat de kijkers ervan vonden.
 • STAP 6: Onderhandelingen: Er komt een bod binnen, nu is het tijd om koel te blijven. We willen het maximale uit de verkoop halen. Ook de aanvullende voorwaarden kunnen hier een belangrijke rol in spelen. Zijn er heel veel geïnteresseerden? Dan kunnen we een inschrijvingsprocedure starten, zodat alle mogelijke kopers de kans krijgen een bod uit te brengen. Wij adviseren je, samen bepalen we het plan van aanpak.
 • STAP 7: De afwikkeling: We hebben een mooie deal gesloten, fijn. Nu is het tijd voor de afhandeling van de verkoop, waarbij we je alle zorgen uit handen nemen. We ondersteunen je bij het regelwerk tot het moment van de sleuteloverdracht bij de notaris en als het nodig is daarna natuurlijk ook.

Adviesgesprek aanvragen?

Ga jij voor de optimale verkoop van je woning en een prettig proces?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Zit je met vragen? Neem gerust contact met ons op, vinden we leuk!

Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!

H en S Makelaardij
Beeksestraat 42 B
4841 GC Prinsenbeek

Back to top