Haal alles uit je huis
Verhoog de waarde van je huis met onze 10 tips!

Haal alles uit je huis

Huis verkopen met H en S Makelaardij

Als het besluit om te gaan kopen of verkopen is gevallen, is de eerste stap om op zoek te gaan naar een makelaar. Uiteraard kennen wij de markt van Prinsenbeek, Breda en omgeving goed, tenslotte zijn we er al ruim 15 jaar gevestigd. Maar wij hebben ook een eigen manier van werken. Onze betrokkenheid en gedrevenheid, ons enthousiasme en de relatie waar wij gedurende het (ver-)koopproces tijd en moeite in investeren, dat moet bij je passen.

Onze lat ligt hoog en dat zie je terug in onze dienstverlening. Wij verrassen onze klanten graag met net dat stapje extra. Die passie voor ons vak komt ook terug in onze werkwijze; wij hebben oprechte aandacht voor jouw situatie en gaan voor het beste resultaat.

Kennismaken

Welkom!

Stap daarom eens binnen in ons kantoor in Prinsenbeek en we vertellen je graag persoonlijk waar wij voor staan en wat wij voor jou kunnen betekenen. Een afspraak buiten kantoortijden vinden wij ook geen probleem, als dat beter uitkomt.

 • 15 jaar ervaring in de regio
 • Wij zetten altijd een stapje extra
 • Afspraak is afspraak
 • Wij werken hard voor het beste resultaat
 • Gedreven specialisten
Geen verkooppraatjes
Wij staan voor duidelijke taal en eerlijke adviezen. Wij adviseren vanuit onze expertise met als doel om jou op de lange termijn te helpen. Met ons team van enthousiaste professionals zijn wij altijd op zoek naar het beste vastgoedadvies voor jou.
Minder ontbindende voorwaarden
Wanneer zowel jij als de nieuwe bewoner weten wat de staat is van het huis, is de kans heel klein dat er nog afgezien wordt van de koop. Ook kunnen ze verder veel minder rechten ontlenen aan bouwkundige problemen aan het huis.
Sneller verkocht
Het bied vooral zekerheid, wanneer jij als verkopende partij een bouwkundige keuring kunt overleggen laat alleen maar zien dat jij het huis vertrouwd en openkaart durft te spelen. Ongeacht de inhoud durven kopers veel eerder een hoger bod te betalen.

De verkoop van jouw woning, zo pakken wij het aan

Bij de verkoop van een woning komt veel kijken. Tussen het moment dat je een makelaar kiest en de overdracht van je woning zitten een aantal belangrijke stappen. Ons soepele proces verloopt als volgt:

 • STAP 1: Vraagprijs vaststellen: Je wilt jouw huis natuurlijk voor de beste prijs verkopen. Wij helpen je met het bepalen van een realistische verkoopprijs. Deze wordt onder meer bepaald op basis van de staat van het huis en de situatie op de woningmarkt. Tijdens een bezoek aan jouw huis stellen we de waarde vast.
 • STAP 2: Verkoopstrategie bepalen: Het prijskaartje is het belangrijkste onderdeel bij de verkoop van een huis, maar de verkoopstrategie zorgt voor een zo groot mogelijke groep van geïnteresseerden. Samen bepalen we de doelgroep voor de woning, zodat we hier handig op in kunnen spelen. Bijvoorbeeld in de beschrijving van de woning en de styling van het huis voor de woningfoto’s.
 • STAP 3: Woning verkoopklaar maken: Bij het verkopen van een woning is de eerste indruk heel belangrijk. Zorgen voor een opgeruimd en schoon huis is de basis maar er zijn meer dingen die je kunt doen voor een optimale verkoop. Wij helpen je met tips en trucs voor het verkoopklaar maken van jouw woning.
Verkoopstrategie h en S makelaardij
Verkocht bord h en s makelaardij
 • STAP 4: Jouw woning in de spotlight: Nu jouw woning te koop staat, is het zaak om op te vallen. En daar hebben wij zo onze manieren voor. H en S Makelaardij brengt jouw huis onder de aandacht bij een groot publiek. Dit doen we onder meer met gerichte online campagnes, plaatsing op de grootste huizenwebsites en een op maat gemaakt plan voor optimaal verkoopsucces.
 • STAP 5: Kijkers: Goed nieuws! De eerste geïnteresseerden hebben zich bij ons gemeld. In overleg plannen we de bezichtigingen. Hier hoef je zelf niet bij aanwezig te zijn, wij zorgen ervoor dat de kijkers alle ruimte krijgen om jouw woning goed te bekijken. We vertellen kijkers alles over de pluspunten van het huis en houden onze oren en ogen open. Na afloop laten we weten wat de kijkers ervan vonden.
 • STAP 6: Onderhandelingen: Er komt een bod binnen, nu is het tijd om koel te blijven. We willen het maximale uit de verkoop halen. Ook de aanvullende voorwaarden kunnen hier een belangrijke rol in spelen. Zijn er heel veel geïnteresseerden? Dan kunnen we een inschrijvingsprocedure starten, zodat alle mogelijke kopers de kans krijgen een bod uit te brengen. Wij adviseren je, samen bepalen we het plan van aanpak.
 • STAP 7: De afwikkeling: We hebben een mooie deal gesloten, fijn. Nu is het tijd voor de afhandeling van de verkoop, waarbij we je alle zorgen uit handen nemen. We ondersteunen je bij het regelwerk tot het moment van de sleuteloverdracht bij de notaris en als het nodig is daarna natuurlijk ook.

Vraag een kennismakingsgesprek aan

Of bereken eerst de waarde van jouw woning

Ga jij voor de optimale verkoop van je woning en een prettig proces?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Zit je met vragen? Neem gerust contact met ons op, vinden we leuk!

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens achter.

Wat onze klanten vinden

10 R. Horjus 13 sep. 2023

Alles verliep ruimschoots boven verwachting met H&S rond de verkoop van de woning van mijn vader. Op de website van H&S staat 'geen verkooppraatjes' en 'wij verrassen onze klanten graag met net dat...

10 Anoniem Weimersedreef 6 13 sep. 2023

Alles verliep ruimschoots boven verwachting met H&S rond de verkoop van de woning van mijn vader. Op de website van H&S staat 'geen verkooppraatjes' en 'wij verrassen onze klanten graag met net dat...

7.8 Anoniem Klaverveld 8 14 aug. 2023

Fijne, laagdrempelig makelaar die de tijd neemt en luistert naar je verhaal. Snelle afhandeling van zaken. Het contact was ten alle tijden mogelijk. Het huis is snel verkocht, ik ben er tevreden mee.

9.5 Dhr. Richard Speetjens Velsgoed 41 11 aug. 2023

Zeer prettige manier van communicatie. Zeer deskundige makelaars met goede kennis van de locale huizenmarkt. Heel erg betrokken bij hele verkooppproces en heel flexibel om eventuele vragen te...

10 Tamara Bouwens Donkslagen 1 28 jul. 2023

Klantvriendelijkheid staat voorop. Geven altijd een snelle reactie op vragen, zelfs 's avonds. Deze makelaar is zeker aan te raden.

8.0 Anoniem Brouwersbos 9 12 jul. 2023

Het contact met de makelaar liep vlot. Er werd snel geschakeld. De brochure was met zorg opgesteld en gaf een goede weergave van het huis. Bij vragen of bijzonderheden kregen we vaak binnen een paar...

10 Mevr. Gieze Tongerloodreef 44 29 jun. 2023

De service was heel persoonlijk, je bent echt geen nummer bij H&S. Bijvoorbeeld een appje of telefoontje om je te feliciteren of vragen te beantwoorden, ook in de avond! We kregen goede tips wat...

10 Mevr. Renie Rieffe Brabantstraat 6 17 jun. 2023

Zeer vriendelijk en kordaat, bijna altijd bereikbaar. De service is geweldig en de betrouwbaarheid 100% . Het had niet beter kunnen zijn, ik ben echt buitengewoon tevreden over alle facetten dus zeer...

10 Anoniem Heusdenhoutsestraat 110 12 jun. 2023

De service was uitstekend. Het kontakt verliep heel soepel,op vragen krijg je heel snel antwoord. Ze regelen veel voor je.

10 Mikey Wiedijk 24 mei 2023

Toen ik een bod uitbracht op een woning maar geen geluk had om de koper te worden, werd ik toch even gebeld door H&S makelaardij toen de verkopend makelaar. Vanwege het fijne contact heb ik aangegeven...

Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!

H en S Makelaardij
Beeksestraat 42 B
4841 GC Prinsenbeek

Back to top

NVM Open Huizen Dag

Kom jij een kijkje nemen op 30 september?

Bekijk deelnemende huizen