Huis verkopen met H en S Makelaardij

Wat de reden van je aanstaande verhuizing ook is, het verkopen van een huis is spannend. En bepaald geen dagelijkse kost. Door een ervaren makelaarskantoor in te schakelen kan je met vertrouwen deze stap zetten. Wij helpen je namelijk met een deskundig advies waarbij jouw situatie ons uitgangpunt is.

Waarom kiezen voor H en S Makelaardij?

Wij zetten onze ervaring en marktkennis graag voor je aan het werk. We maken een scherp plan voor de verkoop van jouw woning en zorgen voor een uitstekende woningpresentatie. Voeg daar onze onderhandeling-skills aan toe en je hebt het recept voor de optimale verkoop van jouw woning.

Jou begeleiden op een manier die bij jou past, dat vinden we heel belangrijk. Lees daarom vooral eens onze reviews. Onze bestaande klanten hebben de meest waardevolle informatie voor je.

Maak kennis met de makelaar

Of laat eerst een gratis waardebepaling doen

Benieuwd naar de waarde van jouw woning?

Weet je nog niet zeker of je wilt verhuizen? Wij voeren gratis en vrijblijvend een waardebepaling voor je uit. Zo weet jij wat je woning op dit moment waard is. Ook voorzien we je van tips over het verkopen van je woning.

Plan een gratis waardebepaling

De verkoop van jouw woning, zo pakken wij het aan

Bij de verkoop van een woning komt veel kijken. Tussen het moment dat je een makelaar kiest en de overdracht van je woning zitten een aantal belangrijke stappen. Ons soepele proces verloopt als volgt:

  • STAP 1: Vraagprijs vaststellen: Je wilt jouw huis natuurlijk voor de beste prijs verkopen. Wij helpen je met het bepalen van een realistische verkoopprijs. Deze wordt onder meer bepaald op basis van de staat van het huis en de situatie op de woningmarkt. Tijdens een bezoek aan jouw huis stellen we de waarde vast.
  • STAP 2: Verkoopstrategie bepalen: Het prijskaartje is het belangrijkste onderdeel bij de verkoop van een huis, maar de verkoopstrategie zorgt voor een zo groot mogelijke groep van geïnteresseerden. Samen bepalen we de doelgroep voor de woning, zodat we hier handig op in kunnen spelen. Bijvoorbeeld in de beschrijving van de woning en de styling van het huis voor de woningfoto’s.
  • STAP 3: Woning verkoopklaar maken: Bij het verkopen van een woning is de eerste indruk heel belangrijk. Zorgen voor een opgeruimd en schoon huis is de basis maar er zijn meer dingen die je kunt doen voor een optimale verkoop. Wij helpen je met tips en trucs voor het verkoopklaar maken van jouw woning.
Verkoopstrategie h en S makelaardij
Verkocht bord h en s makelaardij
  • STAP 4: Jouw woning in de spotlight: Nu jouw woning te koop staat, is het zaak om op te vallen. En daar hebben wij zo onze manieren voor. H en S Makelaardij brengt jouw huis onder de aandacht bij een groot publiek. Dit doen we onder meer met gerichte online campagnes, plaatsing op de grootste huizenwebsites en een op maat gemaakt plan voor optimaal verkoopsucces.
  • STAP 5: Kijkers: Goed nieuws! De eerste geïnteresseerden hebben zich bij ons gemeld. In overleg plannen we de bezichtigingen. Hier hoef je zelf niet bij aanwezig te zijn, wij zorgen ervoor dat de kijkers alle ruimte krijgen om jouw woning goed te bekijken. We vertellen kijkers alles over de pluspunten van het huis en houden onze oren en ogen open. Na afloop laten we weten wat de kijkers ervan vonden.
  • STAP 6: Onderhandelingen: Er komt een bod binnen, nu is het tijd om koel te blijven. We willen het maximale uit de verkoop halen. Ook de aanvullende voorwaarden kunnen hier een belangrijke rol in spelen. Zijn er heel veel geïnteresseerden? Dan kunnen we een inschrijvingsprocedure starten, zodat alle mogelijke kopers de kans krijgen een bod uit te brengen. Wij adviseren je, samen bepalen we het plan van aanpak.
  • STAP 7: De afwikkeling: We hebben een mooie deal gesloten, fijn. Nu is het tijd voor de afhandeling van de verkoop, waarbij we je alle zorgen uit handen nemen. We ondersteunen je bij het regelwerk tot het moment van de sleuteloverdracht bij de notaris en als het nodig is daarna natuurlijk ook.

Vraag een kennismakingsgesprek aan

Of bereken eerst de waarde van jouw woning

Ga jij voor de optimale verkoop van je woning en een prettig proces?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Zit je met vragen? Neem gerust contact met ons op, vinden we leuk!

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens achter.

Wat onze klanten vinden

10 Mevr. van Tilburg Straatweide 25 14 feb. 2023

Fantastisch makelaar die weet waar ze het over hebben!! Denken mee en adviseren! Wij zijn een zeer tevreden klant

8.8 Monique Ginneken Kolfbaanstraat 77 03 feb. 2023

Contact met Makelaar verliep, prettig, deskundig en persoonlijk. Goed bereikbaar en werd van iedere stap op de hoogte gehouden.

9.0 Anoniem van Slingelandtstraat 49 24 jan. 2023

De persoonlijke aanpak en benadering voelt vertrouwd en dat geeft een gerust gevoel. Ook randzaken worden deskundig opgepakt.

9.8 Annemiek Heerema Kalkoenstraat 29 08 nov. 2022

Het contant met H&S Makelaardij verliep heel fijn. Je kon altijd terecht met vragen en of suggesties. Handig dat zij met een gezamenlijke app je snel en effectief op de hoogte houden van het wel en...

10 Dhr. Guy Adan Roerdomp 7 20 okt. 2022

Het contact met onze makelaar verliep perfect, wij wisten niet dat er ook makelaars zijn die persoonlijk contact heel belangrijk vinden en ook op elk moment van de dag voor je klaar staan. Vanaf dag 1...

10 Anoniem Roerdomp 7 20 okt. 2022

Het contact met onze makelaar verliep perfect, wij wisten niet dat er ook makelaars zijn die persoonlijk contact heel belangrijk vinden en ook op elk moment van de dag voor je klaar staan. Vanaf dag 1...

9.3 Dhr. Ossenblok Tongerloodreef 22 12 okt. 2022

Het team van H&S heeft ons heel prettig geholpen bij de verkoop van ons huis. Altijd bereikbaar en altijd snelle, vakkundige en vriendelijke reacties.

10 Marty de Veld Beeksestraat 123 05 okt. 2022

Super goed en proffesioneel geholpen door Siny en haar team bij zowel de verkoop als aankoop van mijn oude en nieuwe woning!

9.3 Dhr. Ton Broks Witte Baan 14 16 sep. 2022

Van begin tot eind voortreffelijk bijgestaan in een voor ons toch spannende periode. Na 53 jaar in hetzelfde huis wonen een behoorlijke stap in ons leven om te verhuizen. Afspraken altijd keurig...

8.8 Anoniem P.C. Hooftstraat 22 16 sep. 2022

Warme begripvolle ondersteuning met de verkoop en waardevolle begeleiding in de aankoop van een nieuwe woonplek.

Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!

H en S Makelaardij
Beeksestraat 42 B
4841 GC Prinsenbeek

Back to top