Mijn favorieten


Gratis waardebepaling voor jouw huis in Prinsenbeek, Breda e.o.


Het is vaak één van de eerste vragen die in je opkomt als je je huis wilt verkopen: ‘Wat is mijn huis waard ?’ In de oriënterende fase, als je wilt weten welke bestedingsruimte je hebt, is een taxatie nog helemaal niet nodig. In dat geval volstaat een waardebepaling. Onze makelaar komt gratis en vrijblijvend bij je langs om de waarde van je woning met je te bespreken.
 
Waardebepaling door H en S Makelaardij


Tijdens de gratis waardebepaling geeft onze makelaar een schatting van de waarde van je woning. Deze schatting wordt mede gebaseerd op kadastergegevens, informatie over de omgeving en er wordt gekeken naar vergelijkbare woningen. Naast de waardebepaling geeft onze makelaar ook een advies over de verkoopkansen van je huis door middel van een verkoopscan.

Wij kijken o.a. naar de volgende punten:


 De staat van onderhoud van je woning
 Vergelijkbare woningen in de omgeving
 Informatie over de omgeving (denk aan bestemmingsplan wijzigingen e.d.)
 Kadastrale gegevens

 


Meteen weten wat jouw huis in Prinsenbeek, Breda e.o. waard is?


Onze waardebepaling en verkoopscan helpen je nieuwsgierigheid te bedwingen. Je krijgt direct informatie over de waarde van je huis en over de verkoopkansen. Tijdens ons bezoek kunnen we je bovendien meer vertellen over hoe wij werken. Je kunt dan meteen ervaren hoe de samenwerking met ons verloopt. Een waardebepaling is geheel vrijblijvend, dus maak snel een afspraak! Mail ons, bel ons op 076 5430800 of vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring