Wil je jouw huis verkopen? Wij bieden speciale acties aan.Onze acties

Wil jij een huis verkopen of aankopen? Wij hebben een aantal acties waar jij je voordeel mee kan doen.

Gratis bouwkundige keuring

Door H en S Makelaardij in te schakelen als verkoopmakelaar zorgen wij ervoor dat je woning gratis bouwkundig gekeurd wordt. Op deze manier sta jij als verkoper sterk: bespaar tijd en geld, vergroot je verkoopkansen en weet tijdens de onderhandelingen waar je aan toe bent.

  Verthuisbundel

  Wil je verhuizen en weet je niet waar te beginnen? Wij zijn je graag van dienst. Maak gebruik van onze Verthuisbundel en combineer onze aan- en verkoopdienstverlening. Dan gaan we samen op zoek naar je nieuwe droomhuis en verkopen wij je huidige woning. Dat is voordelig en vertrouwd verhuizen.

  Loopt Harder

  In de huidige woningmarkt garandeert iedere makelaar dat jouw huis snel wordt verkocht, maar ook tegen de beste prijs? Wij vinden dat snelheid niet ten koste moet gaan van het resultaat. Daarom werken wij met een prestatietarief in plaats van een vast percentage van de verkoopprijs.

  Proefverkopen

  Wil je jouw huis verkopen? Let dan op, want met onze tijdelijke actie Proefverkopen kun jij onze dienstverlening (dus het verkooppakket én de makelaar) gratis testen. Gedurende deze proefperiode hoef je alleen te betalen wanneer wij jouw woning succesvol hebben verkocht.

  Stille verkoop

  Heb je plannen om jouw huis te verkopen? En heb je nog geen andere woning gekocht of gezien? Wij snappen dat het in deze woningmarkt lastig is om de juiste woning te vinden. Zet je woning in de stille verkoop, dan maken wij deze alvast verkoopklaar en presenteren we je huis enkel aan serieuze kopers.

  Bekijk onze klantreviews

  10 Mikey Wiedijk 24 mei 2023

  Toen ik een bod uitbracht op een woning maar geen geluk had om de koper te worden, werd ik toch even gebeld door H&S makelaardij toen de verkopend makelaar. Vanwege het fijne contact heb ik aangegeven...

  9.0 Diana Verdaasdonk Deken Maeslaan 19 05 mei 2023

  Snel contact. We werden continu goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden. Ontvangst op kantoor was erg fijn. Heldere uitleg van processen, duidelijkheid over kosten. Prima inschatting van de...

  9.0 Anoniem Molenstraat 70 26 apr. 2023

  Snel en efficiënt, heel open en duidelijk. Strikt wat betreft betrouwbaarheid en eerlijkheid over en weer.

  10 Anoniem Moleneind 75 20 mrt. 2023

  We hebben een zeer prettige ervaring met H&S, worden tijdens het hele verkooptraject goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken. H&S medewerkers zijn zeer attent en hebben een goede kennis van...

  10 Mevr. van Tilburg Straatweide 25 14 feb. 2023

  Fantastisch makelaar die weet waar ze het over hebben!! Denken mee en adviseren! Wij zijn een zeer tevreden klant

  8.8 Monique Ginneken Kolfbaanstraat 77 03 feb. 2023

  Contact met Makelaar verliep, prettig, deskundig en persoonlijk. Goed bereikbaar en werd van iedere stap op de hoogte gehouden.

  9.0 Anoniem van Slingelandtstraat 49 24 jan. 2023

  De persoonlijke aanpak en benadering voelt vertrouwd en dat geeft een gerust gevoel. Ook randzaken worden deskundig opgepakt.

  9.8 Annemiek Heerema Kalkoenstraat 29 08 nov. 2022

  Het contant met H&S Makelaardij verliep heel fijn. Je kon altijd terecht met vragen en of suggesties. Handig dat zij met een gezamenlijke app je snel en effectief op de hoogte houden van het wel en...

  10 Dhr. Guy Adan Roerdomp 7 20 okt. 2022

  Het contact met onze makelaar verliep perfect, wij wisten niet dat er ook makelaars zijn die persoonlijk contact heel belangrijk vinden en ook op elk moment van de dag voor je klaar staan. Vanaf dag 1...

  10 Anoniem Roerdomp 7 20 okt. 2022

  Het contact met onze makelaar verliep perfect, wij wisten niet dat er ook makelaars zijn die persoonlijk contact heel belangrijk vinden en ook op elk moment van de dag voor je klaar staan. Vanaf dag 1...

  Dé makelaar in Prinsenbeek

  Gedreven specialisten
  Onze lat ligt hoog en dat zie je terug in onze dienstverlening. Wij verrassen onze klanten graag met net dat stapje extra. De passie voor ons vak zie je terug in onze werkwijze; wij hebben oprechte aandacht voor jouw situatie en gaan voor het beste resultaat.
  Geen 'verkooppraatjes'
  Wij staan voor duidelijke taal en eerlijke adviezen. Wij adviseren vanuit onze expertise met als doel om jou op de lange termijn te helpen. Samen bepalen we de doelstelling en wij zorgen voor een prettig proces. Het contact met ons is informeel, we maken graag een feestje van onze samenwerking.
  Altijd op de hoogte
  Ons team is een geoliede machine van ervaren makelaars en een gedreven binnendienst. Wij zijn altijd bereikbaar voor onze klanten, ook via Whatsapp. We houden je actief op de hoogte zodat jij met een ontspannen gevoel kan aan- of verkopen.

  H en S Makelaardij
  Beeksestraat 42 B
  4841 GC Prinsenbeek

  Back to top