Kom jij binnenkijken tijdens de NVM Open Huizen Dag?NVM Open Huizen Dag
Zaterdag 1 april
11.00 - 15.00 uur

Wil je binnenkijken in onze huizen, zonder afspraak en zonder makelaar? Dat kan tijdens onze Open Huizen Dag! Kom op zaterdag 1 april tussen 11.00 en 15.00 uur gerust binnen lopen in onze deelnemende huizen. Koffie én thee staat voor je klaar. Je herkent de deelnemende huizen ook aan de poster op het raam en aan het 'open huis' bordje op het te koop bord. Kom jij langs? De deur staat voor je open!

NVM OHD 1 April

Bekijk deelnemende open huizen

Ook je huis verkopen?

Verkopen

Wil jij jouw woning verkopen? Wij helpen je daar graag bij. Jouw situatie is de basis voor de verkoopstrategie van jouw woning. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van jouw huis? Onze makelaar komt graag langs om deze voor je te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van je woning. De waardebepaling is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Stille verkoop

Onze makelaar zorgt ervoor dat je huis verkoopklaar is, we melden je woning aan bij andere makelaars en brengen ons grote zoekersbestand op de hoogte. Maar, er staat geen verkoopbord in je tuin en je woning staat niet in de spotlights op funda. Waarom? Als je stil verkoopt, breng je alleen jouw woning onder de aandacht bij écht geïnteresseerden.

Zit jouw droomhuis hier niet tussen?

Schrijf je gratis in!

H en S Makelaardij
Beeksestraat 42 B
4841 GC Prinsenbeek

Back to top