Huis kopen in Breda

Met een aankoopmakelaar sta je sterker
Een NVM aankoopmakelaar is als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod en vergroot jouw kansen door zijn/haar netwerk in te zetten.
Wij helpen je jouw woonwensen te realiseren
Wij brengen jouw woonwensen en mogelijkheden duidelijk in kaart. Zo kom je niet voor verrassingen te staan tijdens het aankoopproces.
Je bent er snel bij
Met een aankoopmakelaar heb je een streepje voor. Al voordat het aanbod op funda komt, weet een aankoopmakelaar wat er te koop komt te staan.

Aankoopmakelaar Breda

Ben jij op zoek naar een huis in Breda? Als aankoopmakelaar is het ons doel dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen. Een woning kopen doe je niet elke dag en in deze markt is een geschikte woning vinden niet gemakkelijk. Wij begeleiden en adviseren je graag bij misschien wel de duurste aankoop van je leven. Wij staan je bij en zorgen ervoor dat jij een slimme keuze maakt en je nieuwe huis koopt tegen de beste voorwaarden.

Het kopen van een huis is een heel geregel. Afspraken plannen, huizen bekijken, de reële waarde bepalen, onderhandelen, een bouwkundige keuring regelen en de koopovereenkomst controleren. Dit nemen wij je allemaal uit handen. Zo kun jij je focussen op jouw nieuwe woning.

Aankoopmakelaar in Breda

Onze aankoopmakelaar in Breda zet zich graag voor jou in! Door de jarenlange ervaring zijn we van alles in de regio op de hoogte. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jij de beste keuze maakt tijdens de aankoop van jouw woning.

  • Al ruim 15 jaar gevestigd in de omgeving
  • Betrokken en gedreven aankoopmakelaar
  • Je bent altijd op de hoogte van de voortgang

Woning kopen in Breda

Als aankoopmakelaar ontzorgen wij je van A tot Z. We staan je bij van begin tot einde, maar ook na de oplevering ondersteunen we je. Wat mag je van ons verwachten?

  • Wij gaan doelgericht met jou op zoek naar jouw droomwoning
  • Wij zorgen dat jij als eerste op de hoogte bent van nieuw aanbod
  • Wij gaan mee naar bezichtigingen
  • Wij signaleren mogelijke bouwkundige gebreken en voorkomen hiermee een miskoop
  • Wij geven advies over de biedingen en onderhandelen voor je
  • Wij verzorgen een nauwkeurige controle van de koopakte
  • Wij begeleiden je bij de volledige afwikkeling

Hulp van de aankoopmakelaar Breda

Gaan er veel huizen aan je neus voorbij, zoek jij je suf op funda en weet je niet meer waar je moet beginnen? Ook dan kan onze aankoopmakelaar je helpen. We zijn als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod en we hebben de meest recente informatie over onze woonomgeving, bouwplannen en vergunningen.

Ons huidige aanbod in Breda

Huis kopen in Breda

Tom H en S

H en S Makelaardij
Beeksestraat 42 B
4841 GC Prinsenbeek

Back to top