Bij H en S ben je in Breda aan het goede adres

Woon jij in regio Breda en wil je jouw woning verkopen? Het is begrijpelijk dat je niet weet waar je moet beginnen. Onze makelaar begeleidt je in het gehele proces van A tot Z, passend bij jouw situatie. Zo wordt de verkoop van jouw huis geheid een succes. Benieuwd hoe we je verder kunnen helpen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan! Hierin brengen we graag samen met jou de mogelijkheden in kaart.

Woning kopen of verkopen in Breda?

Huis kopen Breda

Heb jij eindelijk dé woning waar je naar zocht in Breda en ben je helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar uit Breda in te schakelen.

Taxatie Breda

Heb jij een taxatie nodig van je huis in Breda? Maak dan een afspraak met onze taxateur voor een gevalideerde taxatie van jouw huis. Wij gaan altijd voor kwaliteit en dat geldt dus ook voor onze taxaties.

Aanbod van H en S Makelaardij in Breda

Wonen in Breda

Rol binnen de Nederlandse Krijgsmacht
Breda was eeuwenlang een belangrijke garnizoens- en vestigingsstad. Nog steeds speelt de stad een zichtbare rol binnen de Nederlandse krijgsmacht doordat de Koninklijke Militaire Academie en het hoofdkwartier van de Koninklijke landmacht zijn gevestigd in Breda.
Natuurrijke omgeving
In Breda hoef je om natuur niet te zoeken. Zo heb je het park Valkenberg en het Wilhelmina park. Ook zijn er meerdere natuurgebieden en bossen in de omgeving van de stad te vinden.
Onze lieve Vrouwekerk
Dé bezienswaardigheid in Breda is de Onze Lieve Vrouwekerk. Het is het belangrijkste monument van Breda. De toren van de kerk is 97 meter hoog en op sommige dagen is deze te beklimmen. Het kerkgebouw is gratis te bezichtigen en wordt tegenwoordig gebruikt voor concerten, cursussen, beurzen, modeshows, schoolexcursies, tentoonstellingen en als restaurant.

Huis kopen Breda

Op zoek naar een woning in Breda maar je droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Eén van onze aankoopmakelaars helpt je graag verder! Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. We werken namelijk in jouw belang en zorgen voor de beste prijs en voorwaarden.

Aankoopmakelaar Breda

Heb jij eindelijk dé woning waar je naar zocht in Breda en ben je helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaars hebben jarenlange ervaring met aankopen van een huis in Breda.

Huis kopen Breda

Taxatie Breda

Ben je nog niet zeker of je je woning wilt verkopen en wil je graag eerst weten wat de waarde is van je huis? Een taxatie bij onze makelaar kan je hier verder bij helpen! Je ontvangt een compleet taxatierapport, die ook kan worden ingezet voor een hypotheek van je nieuwe woning of wijziging van je huidige hypotheek.

Gratis waardebepaling in Breda

Twijfel je over de verkoop van je woning en is voor jou de waarde van je woning doorslaggevend? Een gratis waardebepaling biedt inzicht. Daarnaast biedt het je een richtlijn voor de prijsklasse voor de zoektocht naar een nieuwe woning. Benieuwd naar de waarde van jouw woning in de huidige markt? Vraag dan nu de gratis waardebepaling aan bij H en S Makelaardij.

Huis aankopen of verkopen in Breda?

Onze makelaars helpen je graag verder!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust.

Heb jij je droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in

H en S Makelaardij
Beeksestraat 42 B
4841 GC Prinsenbeek

Back to top