Huis verkopen Breda

Gedreven specialisten
Onze lat ligt hoog en dat zie je terug in onze dienstverlening. Wij verrassen onze klanten graag met net dat stapje extra. De passie voor ons vak zie je terug in onze werkwijze; wij hebben oprechte aandacht voor jouw situatie en gaan voor het beste resultaat.
Geen 'verkooppraatjes'
Wij staan voor een duidelijke taal en eerlijke adviezen. Wij adviseren vanuit onze expertise met als doel om jou op de lange termijn te helpen. Samen bepalen we de doelstelling en wij zorgen voor een prettig proces. Het contact met ons is informeel, we maken graag een feestje van onze samenwerking.
Altijd op de hoogte
Ons team is een geoliede machine van ervaren makelaars en een gedreven binnendienst. Wij zijn altijd bereikbaar voor onze klanten, ook via Whatsapp. We houden je actief op de hoogte zodat jij met een ontspannen gevoel kan aan- of verkopen.

Jouw huis in Breda verkopen met onze verkoopmakelaar

Wil jij jouw huis in Breda verkopen? Wij zetten onze ervaring en marktkennis graag voor je aan het werk. We maken een scherp plan voor de verkoop van jouw woning en zorgen voor een uitstekende woningpresentatie. Voeg daar onze onderhandeling-skills aan toe en je hebt het recept voor de optimale verkoop van jouw woning.

Verkoopmakelaar in Breda

 • Al ruim 15 jaar gevestigd in de regio
 • Ervaren en gedreven makelaars
 • Wij steken tijd en moeite in het investeren van een goede relatie met onze klanten

Maak kennis met onze verkoopmakelaar

  Wat is mijn woning waard?

  Ben jij benieuwd naar de waarde van je woning? Heb je verhuisplannen, of weet jij helemaal nog niet zeker of je wilt verhuizen? Wij voeren gratis een vrijblijvende waardebepaling voor je uit. Zo weet jij wat je woning op dit moment waard is en voorzien we je van tips over het (eventuele) verkopen van je woning.

  Gratis waardebepaling Breda

  Huis verkopen in Breda

  Wat de reden van je aanstaande verhuizing ook is, het verkopen van een huis is spannend. En bepaald geen dagelijkse kost. Door een ervaren makelaarskantoor in te schakelen kan je met vertrouwen deze stap zetten. Wij helpen je namelijk met een deskundig advies waarbij jouw situatie ons uitgangspunt is.

  Wij ondernemen verschillende stappen om jouw woning zo goed mogelijk te verkopen. Ons proces verloopt als volgt:

  1. Vraagprijs vaststellen
  2. Verkoopstrategie bepalen
  3. Woning verkoopklaar maken
  4. Jouw woning in de spotlight
  5. Bezichtigingen
  6. Onderhandelingen
  7. De afwikkeling

  Deze woningen staan reeds te koop

  Nieuwsgierig geworden?

  Nieuwsgierig hoe wij jouw woning in de markt zetten? Kom eens langs, dan laten wij het je zien! Laat je gegevens in onderstaand formulier achter.

  Vrijblijvend kennismaken

  Siny H en S

  H en S Makelaardij
  Beeksestraat 42 B
  4841 GC Prinsenbeek

  Back to top